چگونه سوپ جو را با مرغ و قارچ درست کنیم؟

۳ بازديد
یکی از ساده ترین سوپ ها سوپ مرغ است که می تواند به هزاران شکل ارائه شود. با این حال ، یکی از مشهورترین انواع سوپ جو سوپ جو با قارچ و مرغ است.

چگونه سوپ جو را با مرغ و قارچ درست کنیم
شما می توانید سوپ جو را به دو شکل ، یک قرمز و دیگری خامه درست کنید و ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه سوپ جو قرمز را در اینجا درست کنید.

مرحله 1 (مواد برش):
پیاز را بپاشید و انبار کنید. هویج را خرد کرده و سیب زمینی بخورید. قارچ را روی ورق ها بخورید و با گوجه فرنگی به پایان برسید.

سیر بخورید.

مرحله 2 (پخت و پز مرغ):
آب را در یک گلدان بجوشانید ، سپس زردچوبه را اضافه کرده و سپس مرغ را در پخت و پز قرار دهید. پخت و پز مرغ 30 تا 40 دقیقه طول خواهد کشید.

مرحله 3 (ریش):
مرغ را روی سوپ قرار داده و مرغ را کمی خنک کنید تا کمی خنک شود ، سپس با یک چنگال تغییر دهید.

مرحله 4 (برش پیاز):
کمی روغن را درون تابه بریزید و پیاز را اضافه کنید ، پیاز را صرفه جویی کنید تا کمی تغییر کند ، سپس زردچوبه و سیر را اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید.

پس از پخت برخی از گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و به رنگ ماکارونی پرش کنید تا کاملاً آزاد شود.

مرحله 5 (اضافه کردن هویج و مرغ):
در این مرحله ، مرغ هویج را اضافه کنید ، کمی پرش کنید ، سپس 4 فنجان آب مرغ را به مواد تشکیل دهنده اضافه کرده و به جوش بیاورید.

هنگامی که شروع به جوشاندن کردید ، 15 دقیقه کاهش و بپزید.
  مجله آنلاین پارسی دی را دنبال کنید.

مرحله 6 (اضافه کردن قارچ و سیب زمینی):
در این مرحله قارچ و سیب زمینی را به گلدان اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید.

مرحله 7 (اضافه کردن جو):
در این مرحله ، تا حد امکان نمک و فلفل اضافه کنید ، سپس جو را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید ، سپس سوپ را به سوپ اضافه کنید.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.