شنبه ۲۷ اردیبهشت ۰۴ | ۲۱:۰۲ ۳ بازديد
یکی از ساده ترین سوپ ها سوپ مرغ است که می تواند به هزاران شکل ارائه شود. با این حال ، یکی از مشهورترین انواع سوپ جو سوپ جو با قارچ و مرغ است.
چگونه سوپ جو را با مرغ و قارچ درست کنیم
شما می توانید سوپ جو را به دو شکل ، یک قرمز و دیگری خامه درست کنید و ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه سوپ جو قرمز را در اینجا درست کنید.
مرحله 1 (مواد برش):
پیاز را بپاشید و انبار کنید. هویج را خرد کرده و سیب زمینی بخورید. قارچ را روی ورق ها بخورید و با گوجه فرنگی به پایان برسید.
سیر بخورید.
مرحله 2 (پخت و پز مرغ):
آب را در یک گلدان بجوشانید ، سپس زردچوبه را اضافه کرده و سپس مرغ را در پخت و پز قرار دهید. پخت و پز مرغ 30 تا 40 دقیقه طول خواهد کشید.
مرحله 3 (ریش):
مرغ را روی سوپ قرار داده و مرغ را کمی خنک کنید تا کمی خنک شود ، سپس با یک چنگال تغییر دهید.
مرحله 4 (برش پیاز):
کمی روغن را درون تابه بریزید و پیاز را اضافه کنید ، پیاز را صرفه جویی کنید تا کمی تغییر کند ، سپس زردچوبه و سیر را اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید.
پس از پخت برخی از گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و به رنگ ماکارونی پرش کنید تا کاملاً آزاد شود.
مرحله 5 (اضافه کردن هویج و مرغ):
در این مرحله ، مرغ هویج را اضافه کنید ، کمی پرش کنید ، سپس 4 فنجان آب مرغ را به مواد تشکیل دهنده اضافه کرده و به جوش بیاورید.
هنگامی که شروع به جوشاندن کردید ، 15 دقیقه کاهش و بپزید.
مجله آنلاین پارسی دی را دنبال کنید.
مرحله 6 (اضافه کردن قارچ و سیب زمینی):
در این مرحله قارچ و سیب زمینی را به گلدان اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید.
مرحله 7 (اضافه کردن جو):
در این مرحله ، تا حد امکان نمک و فلفل اضافه کنید ، سپس جو را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید ، سپس سوپ را به سوپ اضافه کنید.
چگونه سوپ جو را با مرغ و قارچ درست کنیم
شما می توانید سوپ جو را به دو شکل ، یک قرمز و دیگری خامه درست کنید و ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه سوپ جو قرمز را در اینجا درست کنید.
مرحله 1 (مواد برش):
پیاز را بپاشید و انبار کنید. هویج را خرد کرده و سیب زمینی بخورید. قارچ را روی ورق ها بخورید و با گوجه فرنگی به پایان برسید.
سیر بخورید.
مرحله 2 (پخت و پز مرغ):
آب را در یک گلدان بجوشانید ، سپس زردچوبه را اضافه کرده و سپس مرغ را در پخت و پز قرار دهید. پخت و پز مرغ 30 تا 40 دقیقه طول خواهد کشید.
مرحله 3 (ریش):
مرغ را روی سوپ قرار داده و مرغ را کمی خنک کنید تا کمی خنک شود ، سپس با یک چنگال تغییر دهید.
مرحله 4 (برش پیاز):
کمی روغن را درون تابه بریزید و پیاز را اضافه کنید ، پیاز را صرفه جویی کنید تا کمی تغییر کند ، سپس زردچوبه و سیر را اضافه کرده و گوجه فرنگی ها را به قابلمه اضافه کنید.
پس از پخت برخی از گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و به رنگ ماکارونی پرش کنید تا کاملاً آزاد شود.
مرحله 5 (اضافه کردن هویج و مرغ):
در این مرحله ، مرغ هویج را اضافه کنید ، کمی پرش کنید ، سپس 4 فنجان آب مرغ را به مواد تشکیل دهنده اضافه کرده و به جوش بیاورید.
هنگامی که شروع به جوشاندن کردید ، 15 دقیقه کاهش و بپزید.
مجله آنلاین پارسی دی را دنبال کنید.
مرحله 6 (اضافه کردن قارچ و سیب زمینی):
در این مرحله قارچ و سیب زمینی را به گلدان اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه بپزید.
مرحله 7 (اضافه کردن جو):
در این مرحله ، تا حد امکان نمک و فلفل اضافه کنید ، سپس جو را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید ، سپس سوپ را به سوپ اضافه کنید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر